Åben for tilmelding NU

Skru op for din passion og udfold din skaberlyst

CREATOR´s CLUB er CRAFT PSYKOLOGI i praksis for DIG der har lyst til at lære at være i dét FLOW du kender fra dine kreative stunder - på alle andre livsområder også!
Uanset hvilket mål du har for 2024 - så er CREATORS CLUB stedet hvor du realiserer din proces

JA Tak, jeg vil være med

Skab den forandring du længes efter i dit liv

Creators Club er en Online Club og Community, for kreative sjæle, der vil ind i en skabelsesproces - lets create change! 

Der er 2 faktorer, som du skal have med dig ind i Creators Club

1. Du skal have et brændende ønske om en forandring du gerne vil skabe i dit liv
2. Du er VILD med CRAFT´s - (Strik, syning, keramik, musik, træarbejde, maling mv. ) - og du mærker at din tid er NU - Derfor har du lyst til at skrue op for din PASSION og få den til at influere alle andre livsområder, med afsæt i kernen i DIG og din trivsel - og f.eks. skabe:

✅En sund og bæredygtig livsstilsforandring - som kommer dig tilgode i dig selv og dit samliv med andre
✅Slippe stress - og skabe indre ro, glæde og lyst
✅Slippe afhængigheder - styrke dit selvværd, øge din trivsel og lære at leve og være i FLOW
✅Slippe angst, uro, bekymringer, tankemylder mv. og skabe ro, harmoni og balance


Uanset hvad du ønsker at fremkalde i din fysiske virkelighed, er Creators Club stedet, hvor du kan arbejde med din udvikling og vækst - og få fællesskab, følgeskab og en hånd i ryggen, mens du er i din proces. 

I Creators Club får du hjælp til at skabe ro, lethed og flow i dig selv, din hverdag og dit liv - for når du er i FLOW har din kreativitet frit spil og de optimale udfoldelsesmuligheder. Med afsæt i CRAFT PSYKOLOGIEN vil du blive inspireret til at skrue op for din PASSION og lade den være din drivkraft på alle livsområder. 

Creators Club er som at plante dig selv og dine forandrings-ønsker i et velgødet bed, mens du skaber den udvikling du ønsker i dit liv.

Et trygt og godt sted at være, for tryghed er nøglen til al personlig udvikling og vækst

Du er skabt, til at skabe - udfold din kreativitet og form den hverdag og det liv, du ønsker

Lige NU er du kun ét klik fra adgang til støtte og sparring ift. udfoldelsen af din PASSION og skaberlyst - 1 års medlemsskab og transformationsproces

KLIK HER hvis du er klar til forvandling

Du får adgang til et ONLINE forum og fællesskab, med 7 basismoduler i CRAFT PSYKOLOGI & Transformation: 

✅Modul 1: CREATOR´s Passion, Power & Potentiale
✅Modul 2: CREATOR´s FLOW - livskraft & modstandskraft
✅Modul 3: CREATOR´s Mindset - Dine tanker
✅Modul 4: CREATOR´s Emotions - Dine følelser
✅Modul 5: CREATOR´s Fysiologi - Din krop
✅Modul 6: CREATOR´s Relationer - Dine relationer
✅Modul 7. CREATOR´s Actions - Dit Creatorship og FLOW

✅Adgang til lukket facebook gruppe
✅Daglige motivations post´s i facebook gruppen
✅Ugentligt inspirations tema
✅2 mdl. spørgetimer / Mentor Calls på Zoom

Når du skruer op for din PASSION skaber du TRANSFORMATION...

CREATORS.CLUB.billede

Hvad kan du forvente?

I Creators Club vil du skabe netværk med andre kreative sjæle der ligesom dig, er i færd med at skabe - den forandring og forvandling der ønskes.  

Udover det favnende, omsorgsfulde og nærende fællesskab i den lukkede Facebook gruppe får du også mentor støtte og sparring

Du vil hurtigt opleve hvordan undervisningen, fællesskabet og øvelserne vil styrke din selvfølelse, aktivere den magi du har inde i dig selv, så du kan træde endnu mere ind i din POWER, mærke din PASSION og udfolde dit POTENTIALE. 

Du kan roligt forvente dig en kærlig og omsorgsfuld proces, og et fællesskab hvor du bliver mødt, set, hørt og støttet i at skabe den forvandling du ønsker dig

Forvent det bedste - Hvad end der er dit ønske og din intention med at deltage i forløbet, så er det, det vi sammen får til at ske. 


Ja tak - jeg vil MED

Dorthe.shelter.BÅL.Pink.baggrund.GGG

I Creators Club er der ro og rum for din personlige udvikling og vækst
Hvad vil du gerne skabe i 2024? 

Stress, angst og uro er symptomer på mistrivsel og et tegn til dig om at du, med fordel, kan søge ind i en proces, der tilbyder dig en livsbekræftende forandring og udvikling. 

Hvis du oplever at du aser, maser, knokler, kæmper og forsøger at presse en udvikling igennem - så er du ude af dit naturlige flow og oplever sikkert, at dine forsøg på at skabe forandring ikke lykkes, som du ønsker


Mærker et stigende behov for at skabe forandring på baggrund af dine ønsker, længsler og drømme - så er du lige nu på det helt rigtige sted, for Creators Club inviterer dig ind til en blid og favnende proces, hvor du arbejder på at skabe det du ønsker for dig selv, i dit liv

Dit første skridt er en beslutning - at tillade dig selv en positiv forandring, med støtte, fællesskab og følgeskab på vejen.

Er du klar til en dejlig, livsbekræftende personlig udviklingsproces - så kom med i klubben HER


Velkommen i Creators Club 💚

Det.der.skær

Sådan kommer det til at foregå ...

Lær dig selv godt at kende. Bliv klar over dine styrker, dit potentiale og givende indsatsområder. Bliv istand til at slippe det der forhindrer dig i at have det som du gerne vil have det, hold op med at stå i vejen for dig selv og træd ind i oplevelsen af din egen værdifuldhed, hvorfra du øver dig i at være i alle hverdagens små og store øjeblikke og situationer med ro, lethed og FLOW

Hvad sker der - hvad er egentlig muligt, når vi går ALL-IN på at skabe oplevelsen af livet, vi ELSKER at stå op til? 
Find ud af det her 👇

✅ 7 basismoduler i Personlig udvikling, vækst og transformation skabt gennem dit passionsbårede engagement
✅ Lukket facebook gruppe - mulighed for netværk, fællessakb og følgeskab med andre i Creators Club
✅ NYT TEMA hver uge i facebook gruppen
✅ Øvelser, guidede meditationer og aktiveringer af din skaberkraft og alle dine værdifulde ressourcer
✅ 2 spørgetimer hver måned på Zoom
✅ Mulighed for at bringe lige præcis dét i spil, der er aktuelt for dig, lige nu
✅ Inspiration, mentorstøtte og sparring
✅ Træning, fællesskab og følgeskab
✅ AL undervisningen bliver tilgængelig i medlemsforum
✅ Mulighed for at se replay af al undervisning, så meget du ønsker og har brug for
✅ Et dejligt forum med fællesskab og mulighed for nye venskaber

JA tak, jeg vil MED

Mød din underviser

Hej! 
Jeg er Augusta Noel og jeg er din underviser og inspirator i Creators Club

For 8 år siden, stod jeg med en bevilling på 4.400.000,00 kr. i hånden og opgaven i at skabe rammerne for et helt unikt HELLESTED, Trivsels- og væksthus på Bornholm

Som direktør i Stavnsklit Fonden er jeg til dagligt, leder af ejendommen Stavnsklit, der har som fornemmeste opgave at være en fredfyldt ramme om menneskers trivsels-, udviklings- og vækstprocesser. 

Jeg er VILD med skabelsesprocessen, hvor noget starter som en tanke, en ide, en forestilling - og som herfter, gennem en iværksat række handlinger / indsats - kaldes frem i den fysiske virkelighed. Og det er uanset om det er en sweater vi strikker - eller et job vi gør os kompetent til - eller det er en livsstilsomlægning vi iværksætter skabelsen af

Jeg er uddannet life- & business coach, yogalærer, mindfulness instruktør, zumba instruktør, latteryoga instruktør og har en efteruddannelse i forløsning af chok og traumer - eller som jeg ynder at kalde det - jeg har en forkærlighed for at hjælpe mennesker med at vokse ud over de små og store forskrækkelser de har mødt i livet, så livskraften kan komme ud og lege, i stedet for at være holdt nede, væk, ude - i spændinger, stress og anspændtheder. 

Jeg har gået vejen selv. Fundet ro, lethed og flow i mit liv, og har skabt fredfyldthed, styrke og ståsted i midten af mig selv og min krop - og i Creators Club deler jeg ud af de absolut bedste værktøjer jeg har.

Alt vi gør herinde, handler om at skabe FLOW - så din kreativitet og livskraft frigøres til at skabe det liv du ELSKER at stå op til

Rigtig hjertelig velkommen - det bliver magisk!


Dorthe.Rosa.vandkanten.pind.ok

Din forløb, dit tempo...

Al undervisning på forløbet foregår inde i vores lukkede medlemsområde - som du får adgang til d. 1. januar 2024 når dørene åbnes. 

Du får adgang til 7 basismoduler i, hvordan du med CRAFT PSYKOLOGI - dit passionsbårede engagment fremkalder det du ønsker.

Altså, hvordan du går efter de mål, du sætter dig for 2024. 
Det er ikke karakteren af forandring vi er fælles om i CREATORS CLUB - men dét vi er fælles om er at stimulere PASSION som drivkraft til forandring, og altså bruge kernen i CRAFT PSYKOLOGI som katalysator i transformationsprocessen. Derfor kan du godt møde andre deltagere, der har andre ønsker til forandring end du selv har og det er helt som det skal være. Alle i Creators Club skaber lige præcis dén forandring, de personligt ønsker i løbet af året - og sammen inspirerer og motiverer vi hinanden. 

Når du er med i Creator´s Club er det fordi du har et inderligt ønske om en (eller flere) forandringer du vil skabe i dit liv. Du har lyst til at tage dig selv alvorligt og rykke på områder, som du måske længe har drømt om - men af en eller anden grund ikke har fået realiseret til nu. Men NU er det din tid og tur. Og i Creators Club har du kompetent støtte, fællesskab og følgeskab i din proces.

Det er udelukkende dig selv, der bestemmer, hvad du vil have ud af dit medlemsskab og din skabelsesproces.  Du har styringen -og i Creators Club får du støtte, sparing og kompetent undervisning i processen. Du får unikke selvreguleringsværktøjer og aktiveringer, som du kan bruge på lige præcis dén måde, der er vigtig og rigtig for dig, der hvor du er, i dig selv og dit liv, lige nu. Tænk i muligheder. 


Du får også adgang til en lukket facebook gruppe. Her kan du også sparre med de andre deltagere, ligesom du er velkommen til at heppe på de andre, og hjælpe til, hvor du kan. Det er så nærende at være del af en gruppe, mens forandringer skabes, og gruppen er vores fælles vækst forum.

Hver 2. uge har vi spørgetime, hvor du kan bringe det op, der er aktuelt for dig - og have mulighed for personlig sparring og støtte. Det fantastiske er, at vi også lærer - ved at være vidne til hinandens processer, og du vil hurtigt finde ud af, at mange andre, har det på samme måde som dig og pusler med de samme udfordringer. På den måde kan vi bruge hinandens spørgsmål og svar, som vækststimulation og spejling - hvilket er befriende og dejligt. 

Følg dit eget tempo, nyd at være del af gruppen og NYD at være støttet i processen. Sug al den næring ud af forløbet, som du overhovedet  kan. Vi er der for hinanden 

JA tak, jeg vil MED

Praktisk information

Hvad sker der når du tilmelder dig:
Når du tilmelder dig, får du en mail, der bekræfter at du er med. Inden vi åbner dørene d. 1. januar 2024, får du en mail mere, med praktisk information om vejen til facebook gruppen og hvordan du kommer ind i dit online medlemsområde, hvor al undervisningen kommer til at ligge. 

Spørgetimer / mentor calls
Hver 14. dage har vi spørgetime - mentor calls. Disse calls foregår på Zoom, og du får link til møderne inde i facebook gruppen


JA TAK - jeg vil med i CREATORS CLUB


Rigtig hjertelig velkommen i Creators Club - Let´s get flowing!

CREATOR´s CLUB åbner dørene d. 1. januar 2024

Sæt dig et mål for 2024 - og kom med i Creators CLUB og skab din forvandling

00

dage

00

timer

00

min

00

sek