Er du klar til ro, lethed og flow i dig selv og dit liv? 

Mærk følelsen af at det er let at være dig. At du har frigjort dig fra unødig bagage, der har tynget dig. At følelsen af ro er flyttet ind i dig selv. At du er fredfyldt tilstede i NU´et, i dig selv, i din krop, i livet, sammen med andre. At du mærker flow og fornyet, frigjort energi og har skabt dig en hverdag, som du ELSKER at stå op til.

De fleste mennesker er så vant til at knokle og kæmpe, men det er helt andre strategier der skal i spil, når vi ønsker at skabe ro, lethed og flow - slippe stress og forme hverdagen på en måde der er NY.

Er du klar over, at du med ganske få reguleringer inderst inde i dig selv, kan få 50% (eller flere) ekstra kræfter - ny energi, som du kan udfolde nye sider af dig selv og dit liv med? 

Det er faktisk det samme, som at gå i banken hver dag og hæve kontanter, som du ikke er vant til at have til rådighed. Er du KLAR til det?

YNDLINGSDAGE er et ONLINE Inspirations forum, hvor du hver uge, får et nyt tema præsenteret og gennem et helt år, bliver det til 52 temaer og "selv-regulerings" nøgler, som alle er med til at åbne op for ressourcer, livskraft og NYT FLOW. Det er frigørelse af "krops-kapital" - din egen indre formue, der venter på at blive opdaget, udforsket og udfoldet. At du opdager dig selv, og din egen værdi.  

Hver uge, bliver et nyt tema lagt op i YNDLINGSDAGE medlemsforum, og du kan lytte til det lige når du har tid, og lyst. Følg det ugentlige inspirations flow - eller log på, når du har tid, og brug temaerne til at skabe den udvikling du ønsker dig, i et tempo der er rart for dig. 

De ugentlige temaer vil hjælpe dig med at forstå at du er og har - alt du behøver indeni dig selv, for at skabe din egen glæde, lykke og tilfredsstillelse - at det ikke er de ydre omstændigheder der er afgørende for, at du oplever dig selv og dit liv, på den måde du ønsker dig og længes efter.

Du skal ikke gøre eller være mere, end du allerede er - tværtimod... Meget ofte, kan vi med fordel gøre noget andet og m i n d r e .. og opnå mere. 

Du kommer til at skabe din forvandling indefra og ud i dit liv, og opleve tilfredsstillelsen ved at lære alle de små og store regulerings- og justeringsmuligheder du har inderst inde, og som fører dig til den udgave af dig selv, som du ønsker dig mest. 

En udgave af DIG som oplever RO, LETED og FLOW i dig selv og dit liv - du fortjener det. 

På YNDLINGSDAGE bliver du inspiret og kommer til at lære nyt. Og du vil komme til at aflære noget af det gamle, som du har praktiseret - måske gennem mange år - men som ikke virker mere. Hvorfor? Fordi du opdager, at det støjer og stresser dig og måske holder dig fast i omstændigheder eller situationer, du ikke længere ønsker dig. At tiden er inde til at give slip og invitere nyt indenfor. 

Du bliver guidet igennem temaer og øvelser, der giver dig et nyt stærkt ståsted og fundament, inde midt i dig selv. Uge for uge, får du værktøjer, der fører dig ind i din ressourcestærke tilstand.

Nøglen til RO, LETED og FLOW er at du drager omsorg for dig selv, og bliver endnu mere bevidst om de mange små og store reguleringsmuligheder du har, for at gøre dit eget indre rum, til dig YNDLINGSSTED at være og leve fra. Og da det, for langt de fleste mennesker, er svært at sætte sig selv forrest, gør vi det nu let - ved at invitere dig ind i vores YNDLINGS-FORUM, hvor en kærlig og omsorgsfuld udviklingsproces venter dig. 

Det vil være let for dig, at praktisere og integrere hver uges tema, og du vil høste successer undervejs, i takt med at du erfarer den virkning, selv små ændringer har i dig selv og dit liv. Du vil føle dig opløftet, beroliget, lettet og forløst og du vil opleve at det bliver mere og mere trygt for dig at give dig hen, være dig selv på måder der er nye og tage imod alt det fantastiske, livet har til dig - med ro, lethed og i flow

 


 


Nogle af temaerne i programmet, som ALLE er med til at frigive ressourcer i dig og skabe RO, LETHED og FLOW er:

 • Sådan kommer du tilstede i NU´et, slipper overflødig bagage og øjeblikkelig får adgang til et helt NYT FLOW af ressourcer og livskraft
 • Sådan opdager du dit fulde potentiale og slipper dig selv fri
 • Sådan får du adgang til din egen indre formue
 • Sådan får du let adgang til oplevelsen af accept
 • Sådan lærer du at spotte spor fra små og større forskrækkelser i dit liv, og vokse ud over dem
 • Sådan bytter du overlevelsesstrategier ud med YNDLINGS-strategier
 • Sådan gør du dig fri af din historie og begynder at skrive nye kapitler 
 • Sådan opbygger du tillid til dig selv, andre og livet
 • Sådan dyrker du taknemmelighed og gør dig modtagelig for alt det gode livet har at give dig
 • Sådan beroliger du dig selv, så du kan nyde mere
 • Sådan gør du dig fri af afhængigheder der fastholder dig i noget gammelt, så du kan begynde på noget nyt
 • Sådan spotter og slipper du selvsabotage mønstre, uden at få dårlig samvittighed, føle skyld og skam
 • Sådan sætter du dig selv (og andre) fri
 • Sådan får du en helt ny selv- og livs oplevelse
 • Sådan mestrer du let og ubesværet samvær med andre, uden at blive trigget, komme i konflikt eller deltage i drama


1 års online inspiration
EMPOWERMENT 
Lyt til materialet i dit helt eget tempo - du har adgang i 1 år

💚 1 års ONLINE inspiration
💚 52 inspirerende temaer - UNIKKE nøgler til RO, LETED & FLOW
💚 Personlig udvikling, TRIVSEL og vækst
💚 NYT tema hver uge - tilgængelig på lydfil i medlemsforum

BONUS
Bliver løbende lagt op i medlemsforum, i takt med, at de relaterer sig til uge temaerne

💚 Guidet afspænding
💚 Guidede meditationer
💚 Mindfulness øvelser
💚 Lette yoga programmer


Yndlingsdage.lille.bus.

Lær at give slip på det der dræner dig, holder dig nede, ude og væk fra det liv, du går og drømmer om. Det der skaber uro, stress, frygt, knokleri, konflikter, drama og ALT det der rimer herpå. 

Invitér RO, LETHED og FLOW indenfor i dig selv og i hverdagen. Kom til stede i nu´et og nyd at være DIG. Giv dig selv lov til at ha det godt - og let. 
Lær noget NYT der virkelig virker - og lær at give slip på det gamle, der ikke virker mere. 

Giv dig selv omsorg og opmærksomhed. Brug YNDLINGSDAGE og inspirationen du får, til at skabe en vidunderlig personlig udvikling, i et tempo der er rart, og uden at du bliver overvældet. 

Uge for uge, bliver du inspireret med temaer, som du let kan integrere og praktisere i dig selv, dit liv og din hverdag. 

Skab YNDLINGSDAGE - og dét liv, som du ELSKER at stå op til - hver dag!

Oplev din egen POWER og behold den. Vær til stede i NU´et og vær hjemme i dig selv. Lær at navigere i livet, og i hverdagen, på en måde der er let og ubesværet.

Udvid din bevidsthed - vær og lev, bevidst. 

Oplev RO, LETHED og FLOW. 

Be HERE NOW
Be OK
Feel GOOD
Stay OK

ALT bliver lettere og du fortjener det virker


Din guide i forløbet ...

Hej - Jeg hedder Dorthe, og jeg er direktør i Stavnsklit Fonden og daglig leder af ejendommen Stavnsklit på Bornholm - Et Hellested for alle

I Stavnsklit Fonden tilbyder vi fredfyldthed og formidler ro. Det gør vi gennem fysiske ophold på Stavnsklit, på Bornholm - og gennem online forløb og kurser som dette. 

YNDLINGSDAGE er Stavnsklit Fondens ONLINE INSPIRATIONS FORUM og det er min stemme, du vil få i ørene, når du lytter til lydfilerne.

Jeg har arbejdet med trivsel gennem 20 år og jeg brænder for at inspirere og bidrage til personlige udvikling, trivsel og vækst i livet. Mere nydelse, ro, lethed og et dejligt blidt flow i hverdagen

Jeg ved at det gør en KÆMPE forskel, når vi lærer at slippe stress, uro, knokleri, konflikter og et liv, hvor vi er fanget i overlevelsesmønstre - og i stedet for øver os i RO, LETED og FLOW

Meningen er at du skal opleve din helt unikke værdi, dit potentiale og alle dine muligheder for at udfolde dig i dit liv.

Gennem hele året vil du øve dig i at være - tilstede i NU´et, være OK og fyldt med RO og du vil stimulere og styrke din evne og dine kundskaber til at selvregulere dig i enhver situation du end må befinde dig i. 

Livs- og mestringsstrategier .... Jo færre problemer du har med noget som helst, jo lettere er det at være DIG.


Jeg er uddannet Life & Business Coach, Skyggeprocesleder, yogalærer, mindfulness instruktør og chok release master og jeg har en spækket værktøjskasse fyldt med helt unikke redskaber som jeg deler med dig her - og som du let kan integrere og praktisere i hverdagen. 

Jeg glæder mig til at følges med dig, gennem det næste år
Dorthe.NYT

Når du tilmelder dig YNDLINGSDAGE, sker der følgende:


 • Du modtager en mail, der bekræfter din tilmelding (Tjek evt. dit SPAM filter hvis du ikke kan se mailen)
 • Du modtager en mail med:
  • Log ind information til det ONLINE medlemsområde, hvor al undervisningen kommer til at ligge
 • Hver uge bliver et nyt tema lagt op i medlemsforum
  • Undervisningen ligger på lydfil som du kan høre så meget du vil - og når du vil
  • Lydfilerne kan ikke downloades, men er tilgængelige i et år, i medlemsforum
 • Der bliver løbende lagt BONUS materiale op
  • Guidede afspændinger, mediationer og små lette træningsprogrammer / øvelser
 • Hver måned afholder vi Q&A (spørgetime) hvor du kan stille spørgsmål og blive inspireret - af svar på dine egne og andres spørgsmål
  • Der bliver lagt mødelink op til ONLINE spørgetime hver måned
  • Q&A (spørgetime) foregår i et online mødeprogram, som du skal installere første gang du bruger det
  • Spørgetimen er ikke med video - men med lyd


KOM MED HER

YD.sort.hvid

 

YNDLINGSDAGE

1 års ONLINE INSPIRATION 
52 inspirerende temaer og UNIKKE SELVUDVIKLINGS-NØGLER, præsenteret for dig i et blidt flow med ét tema pr. uge

Skab YNDLINGSDAGE som du ELSKER at stå op til hver dag
RO, LETED og FLOW