Ejendommen Stavnsklit

Et Hellested ... En vokseplads ... Et væksthus ... En ladestation... Et åndehul ... Et fristed. 

Et vidunderligt, fredfyldt sted, hvor du kan udvikle dig, vokse og gro som menneske. 

Ejendommen Stavnsklit ligger i skovens store stille favn, lige ved vandkanten, på strækningen mellem Snogebæk og Dueodde. 

Ejendommen er på 500 m2 og har 12 værelser med i alt 56 sovepladser. Ejendommen ligger på en 12.000 m2 stor, dejlig naturgrund, med hyggekroge, shelter område m. bålplads, gårdmiljø, boldbaner og meget mere. 
Ejendommen kan lejes af kommuner, virksomheder, organisationer, foreninger, institutioner, skoler mv. 
LIVE Events, kurser, hold

At tilbyde ro, rum og ramme ... At lære, at leve, at være ... Et fredfyldt sted i sig selv, i livet sammen med andre.  Peaceful Empowerment. 

Stavnsklit Fondens formål er at tilbyde ressource stimulerende og livs styrkende aktivitet, ophold og indsats, for mennesker i krise og i almindelighed, herunder at eje og drive ejendommen Stavnsklit som en almennyttig ramme - Et Hellested, for alle.  

Følg med her og hold dig opdateret om kurser, workshops, hold aktivitet, ophold, retræter, sommerlejre, camp´s, temadage, personlig udviklings forløb, Business udviklings forløb mv. som foregår i huset Stavnsklit. 

ONLINE Events, kurser, hold

Vær med hjemmefra - på vores forskellige online events, kurser, webinars, guidede afspændinger og meditationer, personlige udviklings-, og uddannelsesforløb.  

Gå på opdagelse i shoppen, og nyd de forskellige produkter der er tilgængelige og alle er skabt for at styrke dig i dit liv, og samliv med andre.

EMBRACE, EMBODY, EMPOWER your life .... Her har du rig mulighed for at blive taget i hånden og hjulpet på vej - gennem træning af tanker, følelser og krop og øve dig i at være dig selv, sammen med andre, der er igang med det sammen.

Nærvær, samvær og nydelsesfulde personlige udviklingsprocesser.