Stavnsklit Fondens værdier

Omsorg for livet
Vi er her, for at drage omsorg for livet, og bidrage til det enkelte menneskes livsvækst og livsudfoldelse. Der er SÅ meget vi kan gøre MED og FOR hinanden - også selvom vi ikke kender hinanden på forhånd og dét dyrker vi frem, i Stavnsklit Fonden.

Nærvær og samvær
Vi tror på at det ypperste vi kan give hinanden er vores nærvær og samvær. Det er så ENKELT og LIGETIL og det er i NU´et at vi HELER, SAMLER og FORBINDER os - med os selv og hinanden. Derfor har vi, på Stavnsklit og i vores YNDLINGSUNIVERS skabt rammer der gør, at dette sker i videst muligt omfang - simpelthen fordi VI ELSKER at være os, i netop dette felt.

Værdifuldhed og ligeværdige møder mellem mennesker
Hvert eneste menneske er "LIVSKRAFT i bevægelse" og jo mere vi kan stimulere og styrke oplevelsen af VÆRDI og VÆRDIGHED, jo mere bidrager vi - hver for sig og sammen - til at vores egen og fælles "formue og ressource- bank/kapacitet kan udfolde sig, til glæde og gavn for os alle.

Det bidrager vi med, i Stavnsklit Fonden, fordi vi tror på, at der i vores samfund er EN ENORM skjult KAPITAL og FORMUE, der bor inderst inde i os, som mennesker og KUN VENTER PÅ AT BLIVE FRIGJORT og komme i anvendelse på måder der er NYE, kreative og innovative. 

Det harmoniske samspil med alle naturens kræfter og elementer
Vi er her for at bidrage til styrket fornemmelse af det harmoniske samspil, mellem alle naturens elementer og kræfter - vi er, sammen og hver for sig, virkelig vigtige dele, af det store hele og i Stavnsklit Fonden bruger vi rammen på Stavnsklit, til at styrke netop dén følelse, fornemmelse og oplevelse - for derigennem at bidrage til at vi passer godt på vores egne, hinandens og alle naturens ressourcer og lever i et harmonisk samspil hermed. 

Glæde, passion og lyst
Vi bidrager til at det individuelle menneske, såvel som fællesskabet udfolder livet indefra og ud, således at glæde, passion og lyst er DRIVKRAFT bag vores adfærd og livsudfoldelse. Vi ønsker, gennem vores arbejde at ÅBNE for livskraft, lethed og flow - dér hvor livet, kan være dækket, holde væk, ude, nede, inde - af hårdhed og frygt. 

Lethed og leg
I Stavnsklit Fonden faciliterer vi en ramme, der gennem næsten 100 år er "besjælet" med livsbekræftende nærværs- og samværsprocesser mellem børn, unge og voksne. 
Stavnsklit er et sted, hvor liv, leg og kreativitet i mange år har udfoldet sig og vi oplever dette som HELT UNIKKE værdier, som vi bringer i spil, gennem vores daglige virke. 
Vi har ALLE SAMMEN et barn indeni, der ikke er helt færdig med at lege og ved at bringe det legende element i spil, åbner vi for lethed, lattermildhed og et livsbekræftende out-going flow af livskraft som er vidunderligt og meget kærligt at tage del i. 

BESTYRELSEN i STAVNSKLIT FONDEN

Brian Holmgaard Christensen
Bestyrelsesformand

Brian er uddannet tømrer, og har arbejdet indenfor dette fagområde i mange år. En del af årene, som selvstændig tømrermester, senere som leder af tømrervirksomhed. 

Brian har siddet i bestyrelsen af Stavnsklit Fonden siden fondens stiftelse i 2015. 

Brian

Augusta Noel Dorthe Søgård
Bestyrelsesmedlem og direktør

Dorthe er projektmager, initiativtager og daglig leder af Stavnsklit Fonden.

Dorthe har en baggrund i den finansielle sektor med 15 års karriere i Jyske Bank. Senere uddannet Life & Business Coach, DISC Thomas International tester/træner, Skyggeprocesleder, Yogainstruktør, Mindfulness Instruktør og med en Chok Release Master efteruddannelse. Dorthe har fokus på EMPOWERMENT og har gennemført Release The Power Within hos Tony Robbins.

Dorthe er daglig leder, direktør, værtinde på kreative retræter og underviser på YNDLINGSAKADEMIET - Stavnsklit Fondens ONLINE Trivsels- og Empowerment Univers. 

Dorthe.speaker.smiler

Mia Poulsen
Bestyrelsesmedlem

Mia har speciale i forretningsudvikling, Online forretningsstrategi, samt salg og markedsføring gennem sociale medier. 

Mia er tiltrådt bestyrelsen i 2023

Mia

Marie Fogh Bøgh
Bestyrelsesmedlem

Marie speciale områder er visuel storytelling og essensbranding

Marie er tiltrådt bestyrelsen i 2023

Marie